BeaverCraft AX1 Compact Wood Hatchet - 30 cm

BeaverCraft AX1 Compact Wood Hatchet - 30 cm - kniv-per.com
Detta är en serieproducerad produkt och bilderna visar en generisk representation av objektet. Du får ett identiskt objekt.

Välj antal

SEK 1195,- Lägg i kundvagn
Ok, objektet är i korgen. Visa korg
Lägg till i min önska lista
BeaverCraft AX1 Compact Wood Hatchet - 30 cm - 600 g - med läder slida - askträ skaft
Läs mer ...

BeaverCraft AX1 Compact Wood Hatchet - 30 cm - med läder slida - askträ skaft

 

Letar du efter ett litet verktyg som kan göra en betydande inverkan och klara av en mängd uppgifter? Vi har dig täckt! Denna BeaverCraft AX1 Compact Wood Hatchet kommer att vara din ultimata lösning, perfekt utrustning för alla ändamål.

 

Stålmaterial – 1066 Kolstål 56-58 HRC

 

Denna handsmidda bushcraftyxa kan hantera jobb med olika svårighetsgrader. Den är liten i storleken men tillräckligt stor för att ta hand om alla dina behov – skär grenar, klyva pinnar, hugga stockar, fälla träd, göra hantverk eller till och med skapa ett skydd utomhus. Om du är en bushcraft-entusiast eller inte kan föreställa dig en helg utan att vandra, backpacka eller bege dig ut i skogen, är denna campingyxa med slida precis vad du behöver. Det är ett kompakt verktyg med stora möjligheter.

Behöver du ett verktyg som är perfekt för dig som är på språng? Vår BeaverCraft AX1 carving yxa är en effektiv multitasking yxa som kommer väl till pass vid alla tillfällen. På grund av sin kompakta storlek och lätta vikt kommer denna skäggiga träyxa att bli en oumbärlig redskap i träsnideriverkstaden, i din trädgård eller på en gård, så att du kan hantera trä av vilken hårdhet som helst på några minuter.

Genom att endast använda material av hög kvalitet för att tillverka denna yxa, har BeaverCrafts designteam skapat det perfekta verktyget för olika träsnideri- och träbearbetningsprojekt. Verktyget visar hög prestanda inom området grönt träbearbetning och snickeri. En sådan multifunktionsyxa är lämplig för alla hushållsbehov, camping, bushcraft eller långdistansexpeditioner.

Yxan har ett ultravasst blad tillverkat av avancerat härdat kolstål och ett robust askhandtag impregnerat med linolja och vax. Vår AX1-yxmodell kommer med ett fodral tillverkat av högkvalitativt nötskinn och en bältesögla för att skydda kanten och hålla dig säker.

Bra nöje i naturen


A: Längd totalt 300 mm
B: Längd skär 75 mm
C: Längd huvud 135 mm
D: Längd bak 35 mm
E: Bredd bak 30 mm
Vikt 600 gr

Artikelnummer: 023247
Producent: Beaver Craft


credit cards