BeaverCraft AX5 – Chopping Hewing Yxa - 77 cm

BeaverCraft AX5 – Chopping Hewing Yxa - 77 cm - kniv-per.com
Ny
Detta är en serieproducerad produkt och bilderna visar en generisk representation av objektet. Du får ett identiskt objekt.

Välj antal

SEK 1695,- Lägg i kundvagn
Ok, objektet är i korgen. Visa korg
Lägg till i min önska lista
BeaverCraft AX5 – Chopping Hewing Yxa - 77 cm
Läs mer ...

BeaverCraft AX5 – Chopping Hewing Yxa  - 77 cm

 

BeaverCraft AX5 Chopping Hewing Axe är ett robust och mångsidigt verktyg som går tillbaka till vikingarnas tid med sin formidabla design och exceptionella hantverk. Denna yxa kommer att utmärka sig i både träbearbetning och lägerhantverk.

 

AX5 är designad för effektivitet och har ett knivskarpt blad smidd av högkolhaltigt stål, vilket säkerställer hållbarhet och en långvarig egg. Den konvexa slipningen och det djupt böjda bladet från tå till häl ger en expansiv skärkant, vilket gör den till din perfekta följeslagare för att kvista träd eller gräva djupt ner i kärnveden med precision och lätthet.

 

Stor funktion men ändå designad för att undvika skrymmande, denna yxa är smidig och hanterbar. Dess långa, raka Ashwood-handtag är inte bara en syn att se utan erbjuder också ett ergonomiskt grepp som ger dig kontroll och komfort under långvarig användning. Handtaget är behandlat med linolja och vax och ger en lång livslängd och klarar påfrestningarna vid utomhusbruk.

 

Oavsett om du förbereder tändning för en lägereld, pysslar på din campingplats eller sysslar med seriöst timmerarbete, är AX5 lämpad för en rad olika uppgifter. Dess välbalanserade karaktär gör den idealisk för alla från den lediga husbilen till den rutinerade skogsmannen. För att säkerställa att yxan förblir i toppskick levereras den med en skyddande kohudsslida som skyddar bladet mot väder och vind och repor när den inte används.

 

Specifikationer:

Total längd – 770 mm (30,31 tum)
Bladlängd – 150 mm (5,9 tum)
Bladbredd – 170 mm (6,69 tum)
Stålmaterial – 1066 Kol, 56-58 HRC
Gring typ – Konvex
 

Bra nöje i naturen


A: Längd totalt 770 mm
B: Längd skär 170 mm
C: Längd huvud 150 mm
D: Längd bak 45 mm
E: Bredd bak 25 mm
Vikt 1,7 kg

Artikelnummer: 023263
Producent: Beaver Craft


credit cards