BeaverCraft AX6 Compact Long-Bearded Hatchet

BeaverCraft AX6 Compact Long-Bearded Hatchet - kniv-per.com
Ny
Detta är en serieproducerad produkt och bilderna visar en generisk representation av objektet. Du får ett identiskt objekt.

Välj antal

SEK 835,- Lägg i kundvagn
Ok, objektet är i korgen. Visa korg
Lägg till i min önska lista
BeaverCraft AX6 – Compact Long-Bearded Bushcraft Hatchet - 29,5 cm
Läs mer ...

BeaverCraft AX6 – Compact Long-Bearded Bushcraft Hatchet - 29,5 cm

 

Möt din nya utomhuskamrat, AX6 – Compact Long-Bearded Bushcraft Hatchet. Denna handsmidda yxa är det perfekta verktyget för alla dina bushcraft- eller campingbehov. Dess kompakta storlek gör den lätt att bära och hantera, men den kompromissar inte med prestanda. Oavsett om du hugger ved, bygger skydd, jagar eller lagar mat, är denna yxa utmärkt i alla uppgifter. Det är ett måste för fältarbete och enkla sysslor utomhus.

 

I hjärtat av denna bushcraft-yxa är ett knivskarpt blad tillverkat av högkolhaltigt stål, som erbjuder exceptionell hållbarhet och skärkraft. Den unika skäggiga designen förbättrar verktygets balans och förbättrar noggrannheten, vilket gör varje sving effektiv och effektiv. Dess konvexa slipning och lätt böjda skäregg underlättar sömlös penetrering i trä, vilket möjliggör djupare snitt med minimal ansträngning.

 

AX6 har ett robust, ergonomiskt handtag tillverkat av vackert ashwood, som ger optimalt grepp och kontroll för komplicerade uppgifter som träsnideri. Den är impregnerad med linolja och vax för att förbättra dess hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Denna mini-bushcraft-yxa kommer med en nötskinnsslida och en bältesögla för att skydda bladet och säkerställa enkel transport.

Så oavsett om du är på väg ut på en helg i skogen eller ett längre bushcraft-äventyr, är denna mångsidiga yxa redo att följa med dig.

 

Specifikationer:

Total längd – 295 mm (11,61 tum)
Bladlängd – 90 mm (3,54 tum)
Bladbredd – 140 mm (5,51 tum)
Stålmaterial – 1066 Kol, 56-58 HRC
Gring typ – Konvex
Handtagsmaterial – Askträ
Slida material – Kohudsläder

 

Bra nöje i naturen


A: Längd totalt 295 mm
B: Längd skär 140 mm
C: Längd huvud 90 mm
D: Längd bak 30 mm
E: Bredd bak 21 mm
Vikt 716 gr

Artikelnummer: 023264
Producent: Beaver Craft


credit cards