BeaverCraft BW DIY02 - Dalahästsnideriämne

BeaverCraft BW DIY02 - Dalahästsnideriämne - kniv-per.com
Detta är en serieproducerad produkt och bilderna visar en generisk representation av objektet. Du får ett identiskt objekt.

Välj antal

SEK 65,- Lägg i kundvagn
Ok, objektet är i korgen. Visa korg
Lägg till i min önska lista
BeaverCraft BW DIY02 - Dalahästsnideriämne
Läs mer ...

BeaverCraft BW DIY02 - Dalahästsnideriämne

 

Presenterar DIY02 Dala Horse Carving Blank, den perfekta följeslagaren för dina träbearbetningsambitioner. Detta träämne från BeaverCraft är designat speciellt för den utsökta konsten att hugga Dalahäst och är ett bevis på kvalitet och hantverk.

Tillverkad av premium basswood, förkroppsligar detta ämne standarden för träbearbetning. Den har en felfri yta, fri från knutar, sprickor eller andra defekter som kan förstöra din konstnärliga resa. Träets släta och enhetliga struktur säkerställer en behaglig snidningsupplevelse från början till slut.

Basträets naturliga färgpalett skapar en fantastisk visuell attraktion. Dess milda nyans, en härlig blandning av ljusa och lite mörka nyanser, förstärker de snidade detaljerna i din skapelse, vilket ger djup och karaktär till ditt projekt.

 

Denna DIY02 Dala Horse Carving Blank är skräddarsydd för snidare på alla nivåer, vilket gör den till ett idealiskt val för nybörjare och erfarna träarbetare. Dess användarvänliga karaktär möjliggör enkel carving, vilket gör att du med lätthet kan ge liv åt intrikata mönster och känsliga kurvor.

När du är klar kan din dalahästsnideri överskrida sin status som ett rent projekt. Det blir ett uppskattat konstverk, en anmärkningsvärd handgjord present eller ett slående tillägg till din heminredning.

Släpp loss din kreativitet och ge dig ut på ett träbearbetningsäventyr med DIY02 Dala Horse Carving Blank. Upplev tillfredsställelsen som kommer av att skapa något exceptionellt.

 

Mått på ämnet:

Total längd – 120 mm (4,72 tum)
Blanktjocklek – 40 mm (1,57 tum)
Tom bredd – 120 mm (4,72 tum)
Material – Basswood

 

Bra nöje


Längd 120 mm
Bredd 120 mm
Höjd 40 mm
Vikt 140 gr

Artikelnummer: 023269
Producent: Beaver Craft


credit cards