BeaverCraft SC05 – Handverktygssats för palmsnider

BeaverCraft SC05 – Handverktygssats för palmsnider - kniv-per.com
Detta är en serieproducerad produkt och bilderna visar en generisk representation av objektet. Du får ett identiskt objekt.

Välj antal

SEK 1135,- Lägg i kundvagn
Ok, objektet är i korgen. Visa korg
Lägg till i min önska lista
BeaverCraft SC05 – Handverktygssats för palmsnider - 6 tools
Läs mer ...

Beaver Craft - Ukraina
SC05 – Handverktygssats för palmsnider - 6 tools

 

 

Palmsnideriverktyg från BeaverCraft är mångsidiga handverktyg som används för att forma, utjämna, efterbearbeta, konturera, snida intrikata mönster, skapa fogar, hacka, skära, skulptera och detaljera i träbearbetning.

Genom att köpa vårt BeaverCraft SC05-kit med palmhuggar får du ett stort urval av mejslar, vilket gör att du kan välja det bästa alternativet för vissa typer av träslöjd.

BeaverCraft SC05-setet innehåller sex verktyg för handskärning av olika bladformer och kurvor. Verktygets kapacitet och utbudet av spånprojekt som det förkroppsligar beror på utformningen och formen av skäreggen och bladet. Varje hantverkare som arbetar med trä och brinner för träsnideri kommer att vilja ha dessa träsniderier i sin arsenal. Denna uppsättning verktyg kommer att bli din oumbärliga assistent för att förverkliga olika träsnideridesigner.

Varje handflatverktyg du ser i denna SC05 carving-set är designad för ett specifikt ändamål. Ett sådant kit hjälper dig att njuta av träsnideri, arbeta mer kreativt med trä och implementera nya träsnideriidéer.

 

Vad får du?

P5/12 – Palmhanterad träsnideri (svep #5): För grov borttagning av stora material i platt trä (reliefsnideri) och lämplig för spånsnideri och intrikata mönster.
P8/08 – Palmhanterad träsnideri (svep #8): För borttagning av trä, spånhuggning, framställning av detaljerade mönster och texturer, inklusive fjäll och ögon.
P8a/14 – Kort böjd sniddel med handflata (svep #8): För att skära kuksas och skedar och ösa ut trä.
P9/10 – Palmhanterad träsnideri (svep #9): För detaljerad träborttagning, mönster- och texturskapande samt spånsnideri.
P12/02 – V-verktyg för träsnidering med handflat (Sweep #12): För att skapa textur, detaljera figurer, skära spår och konturer.
P1/04 – Rak snidningsmejsel med handflata (svep #1): För finputsning, snidade ornament, konturer och bakgrundsdetaljer.

 

Njut av din träsnideri

 


Längd 220 mm
Bredd 175 mm
Höjd 40 mm
Vikt 400 gr
mått knivar: se "läs mer"
Mätare & vikt ovan är för lådan

Artikelnummer: 023268
Producent: Beaver Craft


credit cards