Köksborstar - Blindes Arbejde

Blindes Arbejde

Om Blindes arbejde:
Vores vigtigste mission er at skabe gode arbejdspladser til blinde og svagsynede indenfor håndværk, lager, butik, salg og andre områder, der kan være relevante for Den erhvervsdrivende fond Blindes Arbejde. Vi har fokus på, at man som blind eller svagsynet finder det fag og de arbejdsopgaver, der passer til de kompetencer og ressourcer, man har eller gerne vil have. I håndværksfagene har vi et motto, der hedder, at 'kloge hænder' laver det bedste håndværk og på butiks-, lager- og salgsområderne bruger vi nærværet i dialogen til at imødekomme kundernes behov.
 

Blindes Arbejde blev stiftet i 1929 som aktieselskab, fra 1984 var virksomheden selvejende revalideringsinstitution med driftsoverenskomst i Københavns Kommune. I 2005 blev virksomheden etableret som selvstændig erhvervsdrivende fond. Siden stiftelsen i 1929 har Blindes Arbejde været landsdækkende.

Vi er en håndværksvirksomhed, der fremstiller produkter til private husstande, til erhvervsvirksomhederne og kommunale arbejdspladser, som har behov for koste, børster, tekstiler og kurve af gode råvarer og med lang holdbarhed.

Missionen er at vi skal skabe flere job- og beskæftigelsesmuligheder for blinde og svagsynede, og det gør vi ved at øge opmærksomheden på 'de kloge hænder'  og 'nærværende kundeservice' som stærke kompetencer og ressourcer.

Visionen er at blive nationalt og internationalt anerkendt for vores design og håndværksprodukter, samt nærværende kundeservice i alle vores salgskanaler. Dette med en tydelig balance mellem vores sociale og økonomiske bæredygtighed.

Værdierne er Ansvarlig Rummelighed, Kvalitet og Service, Fleksibilitet og Udvikling.

 

credit cards