Köksknivar - Yaxell KETU

Yaxell KETU

Yaxell Ketu - Japan

 

Ett av de bästa stålen i världen för en av de bästa knivarna i världen täckt med 3 lager av högkvalitativt Damaskus-stål hamrat för hand.
En teknik som japanerna behärskar till perfektion så att ingen mat fastnar.
SG2 med 1,4 % kol är korrosionsbeständig med en HRC på 63,5 % krom för att motstå slitage och korrosion, kobolt för att begränsa stötar och molybden för extra hårdhet.
Skärvinkeln är extremt skarp och hållbar, och när du skär mat kommer den inte längre att fastna tack vare det bikakeblad.
Det böjda handtaget av svart bokträ (Pakka) är dekorerat med den japanska samurajfamiljens emblem. Pakka är en blandning av laminerat trä och harts för att ge styrka och hållbarhet. Den är icke-porös och resistent mot temperaturvariationer och luftfuktighet.
På knivspetsen, till skillnad från den traditionella logotypen, har en konvex Ketu* Yaxell kanji lagts till knivspetsen.
Ett konstnärligt hammarmönster är stämplat på bladet. Genom en speciell värmebehandlingsprocess,
Förstärkt med 1 nit i rostfritt stål och två bolster i rostfritt stål förenar bladet och handtaget.
Perfekt tillverkad kniv, värdig att följa med dig i ditt kök.
Du kommer att njuta av att laga mat med Ketu-knivarna från Yaxell, med deras exceptionella och hållbara skärpa.
För att ta hand om dina japanska knivar rekommenderas det att du tvättar dem för hand och undviker att bli blöta i handtaget. Undvik att använda en slipande svamp, använd sedan en ren, torr trasa och voilà! din kniv är helt ny och vacker.
Eftersom bladet hamras undvik magnetiska stänger, din kniv kan falla eftersom den inte förblir fixerad och kan spricka.

 

Bra nöje

credit cards