Köksknivar - Zwilling Miyabi 600D

Zwilling Miyabi 600D

Miyabi 600 D
Zwilling Damascus Knivar

Serien är idealisk till beredning av en rätt, som kräver att den skärs perfekt - och inte bara i det japanska köket.

I det Japanska köket är målet perfektion. Rätter ska utarbetas med hänsyn till reglerna i konsten. De ska glädja ögat och även gommen. Perfekta måltider kräver perfekta verktyg. Den MIYABI 600D serien har en bred intervall av knivar, förtjusta användare med deras osedvanliga skarphet, komfortabel hantering och bra utseende.

CMV60 stål är särskilt hårt och motståndskraftigt. Det ger grundlag för en skarphet och ämne till att bevara denna skarphet, det är omöjligt att uppnå med traditionella knivstål. En särskild härdningsprocess gör att stålet når sin fulla potential.
CRYODUR ® blad ger optimal, långvarig hårdhet (60 HRC),bra skäregenskaper på en hållbar basis, korrosionsbeständig och blad flexibilitet - med andra ord allt, vad krävande kockar förväntar sig av en kniv.

Bladkärnan är framställd av extremt hårt och elastiskt CMV60 stål inlagt i 64 lag av rostfritt stål.
CRYODUR ® blad, härdat med hjälp av en speciell utvecklad processen (här nedan is-härdande vid -196 ° C), som garanterar extrem hårdhet.
Symmetriskt blad med ultra-skarpa Honbazuke slipning.
Tunn, stabilt blad med autentisk japansk bladprofil: symmetrisk framkant med 19 ° vinkel.
Robust, western utseende tre-nits handtag med röd framhävd linje, tillverkat av korrosionsbeständigt, färgäkta Duracon. God balans tack vare individuell vikt, komfortabel, outtröttlig arbetar garanterat i alla positioner.

Mycket nöje i köket

credit cards