Köksknivar - Zwilling Pro

Zwilling Pro

ZWILLING® ProUtveckling av det klassiska.

FORMFULLKOMLIGT
Om man lägger vikt på hög kvalitet "Made in Germany", så är ZWILLING PRO serien det helt riktiga valet. Antingen du är professionell eller hobbykock: Med ZWILLING PRO kniv får man den perfekta symbiosen av innovativ teknik, traditionellt design och största precision. Från örtkniv till santoku kniven har serien allt, vad man ska använda till individuella uppgifter i köket.
Upplev en serie, som uppfyller alla moderna krav på köksknivar. Första klassens kvalitet och formfullhet.

 KVALITET:
ZWILLING specialstål imponerar med en optimal balans mellan krom- och kolstål - hemligheten med stål av särskild hög kvalitet. FRIODUR-kniv har genomgått en speciell ishärdad, vilket säkrar en enastående kvalitet. Knivarna har framstående skäregenskaper, är ytterst motståndskraftig för rost och är mycket flexibel.

 FUNKTION:
Den genomförda eggen säkrar ett perfekt skärämne helt fram till bröstet. Dessutom kombineras den japanska och europeiska skärmetoden.

 PRECISION:
SIGMAFORGE knivar, precisionssmidet i ett stycke, vilket säkrar en perfekt geometri. Grundläggande förutsättning för exakt slipning och framstående skäregenskaper.

 HANTERING:
Den enastående bladgeometri i kilform sörjer för optimal stabilitet och ett lätt snitt, och den nya bröstform ger en säker och precis hantering.

 SÄRSKILD KVALITET:
Klassikern till det professionella köket. Designen med 3 nitar och genomgående tång imponerar med sin optimala balans.Mycket nöje i köket

credit cards